Skip to content

O nama

Dobrodošli na KucniLjubimci.net!

Na KucniLjubimci.net, moja je misija osigurati vam najkvalitetnije informacije, resurse i savjete o svim aspektima brige i života s kućnim ljubimcima. Ova stranica je rođena iz moje duboke strasti prema životinjama i želje da pomognem vlasnicima ljubimaca u svakodnevnim izazovima.

Ovdje ćete pronaći sve – od savjeta o prehrani i njezi, preporukama proizvoda, pa do inspirativnih priča koje će vam osvježiti dan. Svaki članak i resurs je pažljivo istražen i napisan s ljubavlju, kako biste dobili najtočnije i najkorisnije informacije.

Iza KucniLjubimci.net stojim ja, Tomislav Muskic, entuzijast kada su u pitanju kućni ljubimci i ponosni vlasnik toy poodle imena Frankie. Moja posvećenost ovom projektu odražava moju želju da stvorim zajednicu gdje svaki ljubitelj životinja može pronaći podršku i savjete.

Vaša povratna informacija, pitanja i sugestije su uvijek dobrodošli. Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite podijeliti svoju priču, slobodno me kontaktirajte putem [kontaktne forme / e-maila].

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Zahvaljujem vam što ste odlučili biti dio naše zajednice. Neka vaša avantura s kućnim ljubimcima bude ispunjena radošću i srećom!